Inscripció Extraescolars 2018-2019

 

Ja podeu consultar l‘oferta d’activitats extraescolars pel proper curs. Hem preparat un bon programa d’activitats que esperem que us agradin.

El període d’inscripcions a les activitats és del 18 de juny al 8 de juliol.

Per fer les inscripcions a les activitats cal que ompliu el formulari dels links vermells més a baix per cada un dels vostres fills. Durant aquest procés d'inscripció se us demanarà una adreça de correu electrònic, i un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu de confirmació en aquesta adreça que heu proporcionat.

Només podreu fer la inscripció una sola vegada. Assegureu-vos que teniu clares les activitats abans d'omplir el formulari.

En cas de dubtes o canvis en les activitats ho podreu fer durant el període que s’obrirà de l'1 al 5 de setembre , enviant un correu electrònic a extraescolars@ampamigdia.cat.

 Us demanem que feu la inscripció durant el període de juny i que sigueu el màxim d'acurats en la tria, per a poder fer una bona planificació de les activitats per part de l'AMPA que s'ajusti al màxim a les demandes de tothom.

Durant el període de setembre només us podreu donar d´alta en aquelles activitats que hi hagi vacants; en cas de sobrepassar les places es farà sorteig entre aquelles inscripcions fetes durant aquest període.

Infantil: P3, P4 i P5

Informació d'activitats P3, P4 I P5 Formulari d'inscripció

Primària: 1r i 2n

Informació d'activitats 1r Informació d'activitats 2nFormulari d'inscripció

Primària: 3r

Informació d'activitats 3r Formulari d'inscripció

Primària: 4t

Informació d'activitats 4t Formulari d'inscripció

Primària: 5è i 6è

Informació d'activitats 5èInformació d'activitats 6è Formulari d'inscripció

Etiquetes: