Inscripció Extraescolars 2018-2019

Ja podeu consultar l‘oferta d’activitats extraescolars pel proper curs. Hem preparat un bon programa d’activitats que esperem que us agradin.

Informació d'activitats P3, P4 I P5 Informació d'activitats 1r Informació d'activitats 2n

Informació d'activitats 3r Informació d'activitats 4t Informació d'activitats 5è Informació d'activitats 6è

El període d’inscripcions a les activitats és del 25 de juny al 8 de juliol.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:  Atenció a les novetats!!

A partir del proper curs 2019-20 les inscripcions a les activitats extraescolars es faran EXCLUSIVAMENT a través del nou programa de gestió de l’AMPA, AMPASOFT. Haureu de seguir, pas per pas, les següents instruccions:

Per accedir per primer cop al programa:

Per revisar que les dades que consten en el programa de la vostra família siguin correctes:

Per realitzar la inscripció a les activitats extraescolars:

Accés inscripció extraescolars - AmpaSoft

Si teniu incidències en algun punt d'aquest procés, si us plau consulteu la pàgina d'ajuda: http://ampamigdia.cat/ajuda-extraescolars o envieu-nos un e-mail a hola@ampamigdia.cat

En cas que no es pugui resoldre la incidència, podeu adreçar-vos al despatx de l’AMPA el dia 8 de juliol de les 15.30 a les 17.00.

Període per realitzar canvis:  de l'1 al 6 de setembre. No s’acceptarà cap canvi després d’aquesta data sota cap concepte.
Els canvis de setembre també els podreu fer a través de AmpaSoft.
 

És important que feu la inscripció durant el període de juny i que sigueu el màxim d'acurats en la tria, per a poder fer una bona planificació de les activitats per part de l'AMPA que s'ajusti al màxim a les demandes de tothom.

Durant el període de setembre només us podreu donar d'alta en aquelles activitats que hi hagi vacants; en cas de sobrepassar les places es farà sorteig entre aquelles inscripcions fetes durant aquest període.

Etiquetes: